U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 NIEUW BIJ JERRY WEINREDER INTO HAIRMorning DewMorning Dew

 

Een nieuw en innovatief programma voor een droge, gevoelige en eczeem-gevoelige huid. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden. Hierdoor wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht en worden huidproblemen op een natuurlijke wijze vermindert.

 

 

 

 

 

 

MOISTY SEAWEED 24  BENEFITS INSTANT CURE is een instant haarkuur met 24 voordelen, die alles doet!!MOISTY SEAWEED 24 BENEFITS INSTANT CURE is een instant haarkuur met 24 voordelen, die alles doet!!

Een leave in kuur met 24 voordelen, snel toe te passen, zonder uitspoelen.

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW!! Kies nu voor Olaplex bij uw kleurbehandeling om het beschadigen van uw haar te voorkomenNIEUW!! Kies nu voor Olaplex bij uw kleurbehandeling om het beschadigen van uw haar te voorkomen

 

Het eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud

Inhoud

Inhoud

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?