U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUW-BLUSHY TRUFFLE PURE CHOCOLATE HAIR BATH/CONDITIONERNIEUW-BLUSHY TRUFFLE PURE CHOCOLATE HAIR BATH/CONDITIONER

Een hair bath op basis van witte truffelolie uit Italië,versterkt lichtbruin tot donkerbruin haar. Frist goudbruine tinten op en verlevendigt goudkleurige highlights.
Intensieve verzorging en een intensieve kleurboost en is daarom een must-have als het gaat om langdurige kleurnuances. 

 

 

 

 

MOISTY SEAWEED 24  BENEFITS INSTANT CURE is een instant haarkuur met 24 voordelen, die alles doet!!MOISTY SEAWEED 24 BENEFITS INSTANT CURE is een instant haarkuur met 24 voordelen, die alles doet!!

Een leave in kuur met 24 voordelen, snel toe te passen, zonder uitspoelen.

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW!! Kies nu voor Olaplex bij uw kleurbehandeling om het beschadigen van uw haar te voorkomenNIEUW!! Kies nu voor Olaplex bij uw kleurbehandeling om het beschadigen van uw haar te voorkomen

 

Het eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud

Inhoud

Inhoud

Inhoud